Sorteer op

Houten Speelgoed met naam

Gepersonaliseerd houten speelgoed/cadeautjes

Wij hebben diverse te personaliseren houten speelgoed en overige cadeautjes. Ons ruime assortiment maakt het mogelijk dat wij voor iedereen een geschikt cadeau hebben, dus met de mogelijkheid dat deze te personaliseren zijn. Dit maakt ons helemaal uniek. De bedrukking kan met iedere gewenste tekst, data en in diverse lettertypen gedrukt worden.

Hoe leuk is het om een speciaal cadeau te geven. Bij ons koop je het leukste houten speelgoed met de naam van het pasgeboren kind erop. Hartstikke leuk voor de ouders en later ook voor het kind. Weten ze ook wie het meest gek met ze was toen ze waren geboren. 

Zo hebben wij de leukste poppenwagens, houten stapeltorens of een rammelaar. Maar ons assortiment gaat verder: we hebben houten treintjes, vormen-dozen of complete houten garages. Voor de sportieve kids hebben we houten loopauto's of fietsen, leren ze ook direct om hun motoriek te ontwikkelen.

poppenwagen met naam, houten poppenwagen, poppenbedje, poppenbedje met naam,loopfiets, houten loopfiets, loopfiets met naam, bakfiets met naam, houten bakfiets, gereedschapskist met naam,hijskraan met naam,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2021 Pieke&co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel